Carregant Esdeveniments

« All Events

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cicle de conferències: Els forns d’oli de ginebre

19/09/2019| 19:00 - 20:30

forns oli ginebre

Dijous 18 de juliol, Presentació del llibre Els forns d’oli de ginebre. Una indústria a Riba-roja d’Ebre, per Judit Vidal, autora del llibre. A les 19 hores, al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Dijous 25 de juliol, Riba-roja d’Ebre: un poble, un territori, una història, una cultura, per Daniel Piñol, Universitat de Barcelona (Dept. d’Història i Arqueologia). A les 19 hores, al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Dijous 12 de setembre, Una visió tridimensional dels forns d’oli de ginebre, per Sergio Coll, Agustí Costa i Cèlia Mallafré, Universitat Rovira i Virgili (Escola d’Arquitectura de Reus). A les 19 hores, al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Dijous 19 de setembre, Oli de ginebre: producció i aplicacions, per Francesc Roma, geògraf, membre dels Amics de Riba-roja d’Ebre. A les 19 hores, al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Dijous 26 de setembre, Oli de càdec o miera: composició, activitat farmacològica i aplicacions, per Maria Dolors González, biòleg, membre dels Amics de Riba-roja d’Ebre. A les 19 hores, al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Més informació de les conferències i els ponents aquí.

Recordeu que podeu visitar l’exposició de l’11 de juliol al 13 d’octubre.

Details

Date:
19/09/2019
Time:
19:00 - 20:30
Event Tags: