Carregant Esdeveniments

« All Events

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Inauguració curs escolar 2018/19 a la Ribera d’Ebre

25/09/2018| 18:00 - 20:00

Riba-roja d’Ebre acull dimarts 25 de setembre la conferència inaugural que cada any dóna la benvinguda al nou curs escolar a la Ribera d’Ebre, i que en aquesta ocasió es dedicarà a Neurociència, emoció i aprenentatge, i anirà a càrrec de Laura Casas, especialista en Educació emocional i neurolingüística, i coautora del llibre Educarnos para Educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación, d’Edicions Paidós.

A l’acte assistirà la comunitat educativa comarcal, així com la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre. Fins a la data hi ha confirmada ja l’assistència de 106 mestres riberencs, de tots els nivells educatius i disciplines, des de llars d’infants, escoles, instituts de Secundària, Batxillerat, cicles formatius i professorat d’ensenyament d’idiomes i del CEE Jeroni de Moragas.

A la comarca hi ha 14 centres d’educació Infantil i Primària, distribuïts en quatre Zones Escolars Rurals (ZER), quatre escoles i un institut-escola, a més de dos instituts, una Escola Oficial d’Idiomes i el Centre d’Educació Especial (CEE) Jeroni de Moragas.

Organitza l’acte el Servei Educatiu de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de l’escola sant Agustí i l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, dins el Pla de Formació del Professorat de la Ribera d’Ebre per aquest curs 2018/19.

Details

Date:
25/09/2018
Time:
18:00 - 20:00
Event Tags: