Carregant Esdeveniments

« All Events

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Riba-roja portes obertes

15/12/2018| 10:00 - 14:00

riba-roja portes obertes facebook
Cartell Riba-roja portes obertes.

Cartell Riba-roja portes obertes.

Riba-roja d’Ebre organitza coincidint amb l’arribada del Nadal un mercadet d’artesania i productes autòctons per donar a conèixer i posar a la venda productes i creacions locals. Serà el dissabte 15 de desembre, a partir de 10 i durant tot el matí, fins a les dues del migdia, al llarg del carrer Major.

La iniciativa s’ha batejat com a Riba-roja Portes Obertes, i engloba a artesans i comerciants ribarojans. Està coordinat per l’artista local Mari Carmen Ratia juntament amb la Unió de Comerciants i Serveis de Riba-roja (UCSR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

Hi haurà paradetes de comerços del poble, artesania, creació i art ribarojà, i també algun establiment de restauració local i artesans vinguts d’altres punts de les Terres de l’Ebre. A més, a partir de les 11 del matí se celebrarà un taller de decoració nadalenca impartit per la il·lustradora local Roser Gay, amb qui els més petits podran fer les seves pròpies corones i garlandes de Nadal. A la una del migdia, se celebraran jocs recreatius a la plaça de la Vila en favor de l’associació Jeroni de Moragas. 

Aquest mercadet forma part de les accions del Pla 20.30.

Pots consultar tots els actes d’aquest Nadal aquí.

Details

Date:
15/12/2018
Time:
10:00 - 14:00
Event Tags:
, ,