Benvingut i benvinguda a la secció de joventut de Riba-roja d’Ebre. En aquesta secció volem informar-te de les diferents activitats i programes que realitzem des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

La regidoria s’encarrega de dissenyar, proposar, dirigir i liderar les polítiques sectorials de joventut dissenyades des del govern municipal i regides pel Pla Nacional de Joventut de Catalunya. A més, d’executar i coordinar la resta de polítiques municipals juvenils des d’un treball transversal amb les diferents àrees.

Les línies principals de treball són: l’ocupació, la formació, l’habitatge i l’emancipació juvenil a més d’oferir propostes d’oci alternatiu i suport a les entitats que treballen amb joves.

Volem apropar-vos a l’administració i dur a terme diferents programes per donar respostes a les vostres necessitats i inquietuds, la nostra visió és molt clara: els joves sou el futur i una de les principals bases de desenvolupament municipal en tots els àmbits.

Només em resta animar-vos a que ens feu arribar les vostres propostes i demandes per tal de millorar els serveis que us oferim. Si teniu qualsevol pregunta, suggeriment o dubte, resto a la vostra disposició.

FRANCESC ESTEVE LÓPEZ
Regidor de Joventut

Associació de Joves “La Txavalada”

de Riba-roja d’Ebre