• TREBALL PER A JOVES

L’ocupació és un dels eixos claus de les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, per aquesta raó des del Pla Local de joventut estem treballant en projectes innovadors per tal de fixar població jove a Riba-roja:

  • Programa Laboralia: Consisteix en la contractació temporal de joves monitors, premonitors i ajudants entre 17 i 35 anys en el món del lleure i l’esport durant la temporada d’estiu. Mantenir el 100 % de l’ocupació juvenil temporal a l’estiu en lleure.
  • Programa Zona Líquida: El coworking o treball col·laboratiu és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors (d’Internet, disseny gràfic, programació, escriptors/es, periodisme, arquitectes, etc.) compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

Sabem que la feina és una de les preocupacions dels joves, des d’aquest espai et volem ajudar i facilitar les eines necessàries per aconseguir l’objectiu final que és aconseguir feina.

Associació de Joves “La Txavalada”

de Riba-roja d’Ebre

Agenda d’actes

destacat-casal-estiu-riba-roja-2018

Casal d’Estiu 2018

juny 25
|Esdeveniment recurrent (Veure tots)
An event every 1 week(s) on dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, and dissabte that lasts 0 day(s) and 0 hour(s), the last of which will begin on 03/08/2018
capçalera-estiu-agenda

Torneig de futbol sala per adults

juliol 7| 10:00 - 21:00Poliesportiu Municipal
capçalera-estiu-agenda

Festa Major 2018

agost 23 - agost 28