Diada Nacional de Catalunya

Celebrem la Diada amb activitats per als més petits i un recorregut per les obres d’Un Riu d’Art

Cartell Diada 11 setembre 2016

Cartell amb el programa d’activitats per celebrar la Diada de l’Onze de setembre a Riba-roja d’Ebre.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, amb la col·laboració d’altres entitats locals, ha preparat diverses activitats per celebrar aquest diumenge 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya.

El programa d’actes començarà a les onze del matí davant del telecentre amb un concurs infantil de dibuix. Al mateix lloc i a dos quarts de dotze del migdia tindran lloc jocs per als més petits organitzats per l’Associació de Joves de Riba-roja.

A les dotze, com és tradicional, es farà l’encesa de coets per celebrar la festa, mentre que a dos quarts d’una es presentarà el projecte Un Riu d’Art a l’antic escorxador municipal.

D’aquesta manera, tots aquells que vulguin conèixer quines han estat les intervencions artístiques que s’han dut a terme durant aquesta setmana les podran veure i entendre gràcies a les explicacions dels mateixos autors que les han elaborat. Una iniciativa que ha impulsat l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament que té per objectiu actuar en determinats espais municipals estratègics per millorar-ne l’estat i crear, així, sinergies amb l’art com a element transversal i dinamitzador.

Finalment, a les tres de la tarda, sortirà l’autobús que portarà fins a Lleida els riba-rojans inscrits a l’acte que l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han organitzat per aquest 11 de setembre, “A punt”.