CONSELLERS COMARCALS

Dos riba-rojans, al nou Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suàrez, i el cap de l’oposició, José Luís Aparicio, formen part del nou Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Tots dos van prendre possessió ahir 8 de juliol en el plenari que va escollir Gemma Carim, l’alcaldessa de Vinebre, com a nova presidenta comarcal, amb un ampli suport polític. Així, els grups de CiU, FIC i ERC-AM, els quals representen 18 dels 19 consellers comarcals, van donar suport a Carim per encarar una legislatura en la qual tots els partits coincideixen a destacar que haurà de fer front a situacions difícils, com el tancament de la fàbrica de Flix. Aparicio, com a únic representant dels socialistes de la comarca, es va abstenir en la votació.

Suárez formarà part del govern del Consell, format per CiU i FIC, i exercirà com a portaveu del seu grup polític. Aparicio, per la seva banda, serà el portaveu dels socialistes. En dues setmanes es convocarà el ple per aprovar el nou cartipàs amb la delegació de competències.

En l’acte d’ahir, Aparicio va formar part de la Mesa d’edat per constituït el Consell, com a conseller de major edat del plenari, juntament amb el regidor de la Torre de l’Espanyol Sergi Borràs, el més jove.

Més informació: Gemma Carim, nova presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb els vots de CiU, FIC i ERC-AM.

Aparicio, a la mesa d'edat

Aparicio, a la mesa d’edat

Suàrez, votant a la nova presidenta

Suàrez, votant a la nova presidenta

Discurs portaveu CiU

Discurs portaveu CiU

Discurs portaveu PM

Discurs portaveu PM.

La nova presidenta comarcal, Gemma Carim

La nova presidenta comarcal, Gemma Carim

Imatge dels nous consellers i conselleres comarcals

Imatge dels nous consellers i conselleres comarcals