08_smartphones

L’arribada del 4G a Riba-roja pot ocasionar deficiències en l’emissió de la TDT

Durant el mes de febrer s’implementarà el sistema 4G a Riba-roja d’Ebre, la qual cosa millorarà el servei de telefonia mòbil al municipi. I és que la tecnologia 4G en la banda de 800 MHz incrementa la velocitat d’internet, permetent una major prestació en pujar o descarregar vídeos o música, per exemple. També millorarà la cobertura a l’interior dels habitatges, que en alguns casos és inexistent.

Ara bé, la seva implementació pot ocasionar interferències i afectacions en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT), provocant deficiències en l’emissió d’alguns canals televisius. En aquests casos, els ciutadans disposen d’un telèfon d’atenció gratuït: 900 833 999 i una pàgina web www.llega800.es, on trobaran tota la informació i seran atesos per solucionar les afectacions que es pugui produir durant aquest desplegament de la tecnologia 4G.

En qualsevol cas, les actuacions tècniques van a càrrec de les empreses operadores de telefonia, i no representen cap cost per als usuaris.

Més informació:

Descarrega’t aquí el full informatiu.

Telf. 900 833 999

Carta informativa a l’Ajuntament.