Ioga Riba-roja d'Ebre

Èxit de públic en la primera sessió de ioga nocturn

La sessió de ioga nocturn d’ahir al vespre, organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, va superar totes les previsions de l’organització i va ser un èxit de públic amb 34 inscrits. De fet, l’elevat nombre d’assistents, 32 dels 34 inscrits, va obligar a traslladar l’esdeveniment, com explica el tècnic municipal d’Esports, Joan Carles Baró: “Esperava mitja dotzena d’assistents, però al migdia em van trucar per dir-me que s’havien apuntat una trentena, així que no es va fer a la sala de l’Ajuntament com estava previst i vam traslladar-la a la Plaça del Forn”.

ioga Riba-roja

Imatge de la sessió de ioga, a la plaça del Forn.

Allà, com explica Baró, en un lloc tranquil, a l’aire lliure, sense trànsit de vehicles i allunyats de les mirades de curiosos, els assistents van poder gaudir d’una sessió de ioga conduïda pel mateix Baró, que va començar a les 22:30 de la nit i es va allargar fins a gairebé la mitjanit.

La majoria dels assistents no havia fet mai ioga, així que Baró va adaptar la sessió a la mobilitat i el nivell de tots els participants d’entre 25 i 65 anys: “El 90% no havien fet mai ioga i alguns van trobar que era una activitat massa tranquil·la, tot i que la classe va agradar a la majoria i molts van demanar incloure el ioga entre l’oferta d’activitats d’estiu per a l’any vinent”.

El dijous dia 10, a la mateixa hora i també a l’aire lliure, es farà la segona sessió, per a la qual s’espera una afluència similar, així que, si esteu interessats, recordeu que podeu inscriure-us a les oficines de l’Ajuntament. El preu és de 2 €.