Festa Major santa Agda 2015

Descarrega’t el programa de la Festa Major de santa Agda 2015

Del 31 de gener, i fins el 5 de febrer, Riba-roja d’Ebre celebra la seva festa major d’hivern en honor a santa Agda, la patrona local. Aquest festivitat local, declarada com a Festa d’Interès Comarcal, té com a protagonistes les dones de Riba-roja d’Ebre, que durant uns dies es fan amb el poder del poble.

Exposició de treballs de patchword i punt de creu, jocs tradicionals i berenars de dones, una mostra i degustació culinària que aquest any compatarà amb l’assistència del periodista Pere Tàpies, missa i processó amb el tradicional pa beneït, ball de festa major, pregó, bingo, alaboració i sorteig de la manta… Enguany, i com a novetat, el diumenge 1 de febrer se celebrarà la primera edició del Campionat de Pàdel Femení.

Els títols d’Alcaldessa i Regidora de la Festa 2015 recauen aquest any en Paula Arrebola Cantero y Maria Jesús Arrebola Arrebola, mentre que l’honor de llegir el pregó és per a Pepa Aguilà Menal.

Ja us podeu descarregar el programa de la festa major: PROGRAMA D’ACTES. Festa Major santa Agda 2015. També podeu consultar l’agenda d’actes al web.

Festa Major santa Agda 2015

Festa Major de santa Agda, festa d’interès comarcal.

Del 31 de gener al 5 de febrer. Organitza l’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre, amb el suport de l’Ajuntament, Riba-roja d’Ebre Activa’t i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.