regidors porta Ajunt

Riba-roja mostra la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

concentracio Ajuntament 1

La gent s’ha concentrat majoritàriament sota els arbres de la plaça de l’Ajuntament buscant una mica d’ombra, ja que l’ambient era d’intensa xafogor.

Més d’un centenar de persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament de Riba-roja per mostrar la repulsa als atemptats de les últimes hores i la seva solidaritat amb les víctimes. L’Ajuntament de Riba-roja ha convocat una concentració silenciosa a les 12 hores davant la porta del consistori, a proposta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) per mostrar la seva solidaritat cap als afectats dels atemptats d’ahir a Barcelona. Així com les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l’intent d’atemptat aquesta matinada a Cambrils. A més, les banderes del balcó de l’Ajuntament onejaran a mitja asta en senyal de condol. També el mercat municipal dels divendres ha parat la seva activitat durant els 5 minuts de silenci.

L’AMC ha emès un comunicat, al qual se suma l’Ajuntament de Riba-roja, on manifesta el més enèrgic rebuig als atemptats i també mostra el suport a les víctimes, i els seus familiars I amics. Es reitera el més sincer agraïment a tots els cossos d’emergència, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i “totes les persones que a títol individual, que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessari”.

regidors porta Ajunt

A la porta del consistori s’han concentrat els regidors i el personal municipal.

Finalment, es referma la intenció de “seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau”. Conclouen que “el terrorisme vol amenaçar la societat de convivència de Catalunya, Europa i gran part del món”. Avui centenars de milers de persones es troben davant els seus ajuntaments perquè “junts som més forts”, conclou.

D’aquesta manera, tot el poble de Riba-roja vol mostrar la repulsa més contundent per l’atropellament massiu que s’ha produït aquest dijous 17 d’agost a la tarda a les Rambles de Barcelona i que ha causat la mort, de moment, de 13 persones. També expressen l’absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades aquesta matinada a Cambrils i les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar.