Zona Líquida, present a BizBarcelona

BizBarcelona 2017

Josep Maria Piñol i Olga Poblet al BizBarcelona 2017.

Un any més Zona Líquida, l’espai de cowork de Riba-roja d’Ebre ha estat present aquesta passada setmana al saló BizBarcelona, la fira de referència d’ens i mecanismes de suport a l’emprenedoria. La seva participació s’emmarca en l’assistència a l’esdeveniment de l’Associació Cowocat i del projecte Cowocat Rural.

Olga Poblet, dinamitzadora de Zona Líquida, i Josep Maria Piñol, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Riba-roja, es van desplaçar a Barcelona per tal de donar a conèixer la iniciativa riba-rojana i descobrir també noves propostes que puguin servir per fer-la créixer.

Aprofitant la presència de coworkers al saló es va realitzar una connexió entre el certamen i l’espai riba-rojà a través d’Skype, per tal de mostrar com és el dia a dia en aquest coworking pioner com és el del nostre municipi.

I és que “una de les finalitats del projecte local de coworking és emergir com a opció per a persones que vulguin dur a terme coworking i teletreball arrelant-se en un poble com Riba-roja”, assenyala el regidor, “per això és important ser presents a l’exterior i en esdeveniments com aquest”.

El saló

BizBarcelona convida persones emprenedores, pimes i el món de l’economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat. Així, el seu objectiu és inspirar, informar, aconsellar, donar coneixement, contactes i solucions per crear, transformar i adaptar els projectes empresarials als nous temps.