FIGOT RACE 2014

FIGOT RACE 2014

Més de 200 persones participen a la segona edició de la FigotRace BTT  celebrada a Riba-roja d’Ebre.
La segona edició de la FigotRace BTT és consolida en l’àmbit de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre
La 2a edició de la FigotRace BTT de Riba-roja d’Ebre ha aplegat a més de 200 ciclistes de muntanya, consolidant-se com a prova esportiva en el panorama del ciclisme ebrenc i del Camp de Tarragona.
En aquesta 2 edició els corredors han disposat de 2 circuits de 29 i 44km respectivament que han recorregut el terme municipal de Riba-roja d’Ebre, fins arribar als termes municipals de la Fatarella (Terra Alta) i Almatret (el Segrià), acumulant forts desnivells de fins a 1400metres en el cas del circuit llarg. Els circuits han comptat amb trams de pista forestal de diferents tipus i trialeres, una de les quals ha seguit el recorregut de la GR-99.
La prova esportiva, organitzada per l’Ajuntament, ha estat una festa per al municipi de Riba-roja d’Ebre comptant amb la col•laboració de diferents entitats i voluntariat local, que han assegurat l’èxit organitzatiu de la prova; fet destacat pels diferents inscrits i clubs participants.
El corredors guanyadors per les diferents modalitats han estat circuit curt masculí: Manuel Carmona Gama; i per al femení: Sandra Salvador Jovaní. Els corredors guanyadors del circuit llarg, puntuable per a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre han estat en el cas del pòdium masculí: 1er, Xavier Jornet Sabater; 2on, José Juan Marrassé Ortiz; 3er, Pau MarzaBedos. Mentre que en el cas del pòdium femení, les classificades són: 1a, Cristina Mascarreras Sabria; 2a, Montse LahosaAlcoverro; 3a, Pili Franco Juanós. També hi ha hagut un a distinció al Club Ciclista la Moleta de Xerta, club que ha aportat el major nombre d’inscrits.
La prova s’ha finalitzat amb el dinar de tots els inscrits, que han pogut degustar la Clotxa, el plat típic de la Ribera d’Ebre
Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), 30 de març de 2014