Riba-roja d'Ebre tindrà una nova pista de pàdel

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha iniciat les obres de construcció d’una pista de pàdel que anirà ubicada a la zona esportiva del municipi. L’obra s’ha iniciat amb els treballs de fonamentació de la pista a càrrec de la Brigada Municipal. Amb l’aixecament de fonaments i la connexió de la nova instal·lació esportiva a la xarxa elèctrica el consistori contribueix a fer realitat aquesta pista que gestionarà el Club de Tenis de Riba-roja d’Ebre. Les obres  tenen un cost total de 12.000 euros que assumeix íntegrament l’entitat, més els treballs que assumeix l’Ajuntament a través de les Brigades.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i el Club de Tenis van signar un conveni de col·laboració el passat mes d’abril. Aquest conveni especifica que el consistori aportarà 1.800 euros anuals al Club fer front a la gestió de la pista. Es formalitzen, així, les subvencions que l’entitat ja rebia per part de l’Ajuntament coincidint amb les convocatòries d’ajudes a associacions del municipi.

Una nova instal·lació esportiva municipal

Tot i que el finançament de l’obra va a càrrec del Club de Tenis, que ha accedit a una línia de finançament ICO, el conveni especifica que un cop construïda la pista de pàdel passarà a ser de titularitat municipal.

La nova pista tindrà una superfície de 200 metres quadrats. La inauguració és prevista per al proper 21 de juny.