Gran èxit de participació en la ballada de la Jota per Sant Bartomeu

En el gran dia de la Festa Major de Riba-roja d’Ebre, Sant Bartomeu, la Ballada de la Jota va ser l’acte més esperat i multitudinari. Fent cas a la crida que havia fet l’Ajuntament, 112 hereus i pubilles del poble dels darrers 20 anys van ballar la Jota a la plaça de l’Església. Recordem que ahir se celebraven dues dècades des que un grup de veïns del municipi va decidir recuperar aquest ball per a la Festa Major. Per això el ball va aplegar centenars de participants i observadors en una cita que no va defraudar ningú.
Aquest era un dels actes més destacats de les festes d’enguany, juntament amb l’homenatge que el poble retrà avui a la seva filla adoptiva Dolors Cabré. Aquest 2014 se celebra el centenari del naixement d’aquesta popular i cèlebre mestra, que va escriure l’obra històrica de referència al municipi: “Riba-roja d’Ebre i el seu terme municipal”. L’acte d’homenatge tindrà lloc a les 19 hores d’aquesta tarda, també a la plaça de l’Església.