Comença el soterrament de la línia elèctrica de la plaça de l'Església

L’empresa Serosense SL ha iniciat les obres per al soterrament d’una de les últimes línies de baixa tensió que queden amb l’antic sistema d’ancoratge a la façana en el nucli urbà de Riba-roja. Concretament s’està duent a terme el soterrament de la línia elèctrica que va des de la cantonada del carrer Triangle amb la plaça de l’Església, fins a la cruïlla del carrer les Voltes amb el carrer Sant Bartomeu. Aquest és un dels punts neuràlgics de la vila, on esdevenen molts actes festius, culturals i lúdics que sovint ocupen l’espai aeri.
L’obra va a càrrec de l’empresa i millorarà la qualitat del servei de subministrament d’electricitat a la zona. A més, també suposarà una millora de l’estètica de la plaça de l’Església i de la seguretat de tots els veïns de la plaça, i del veïnat en general.
linia plaça esglesia