Riba-roja d’Ebre amplia el seu material turístic per obrir-se al territori i captar visitants

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha presentat la nova documentació turística que ha servir per enfortir la vessant turística i de serveis del municipi en el marc de la comarca de la Ribera d’Ebre i de la marca turística “Terres de l’Ebre”.

Es tracta d’un catàleg del municipi, que sota el lema “Riba-roja d’Ebre: l’aigua en tots els sentits”, recull imatges de gran qualitat i textos que presenten Riba-roja d’Ebre, els seus valors i el seus recursos al visitant i al públic en general d’una manera atractiva. Són 24 pàgines, en català, castellà i anglès, amb un plantejament conceptual clar, que repassa la història i els actius del municipi i en les quals s’inclou també un plànol de la vila amb informació útil i de serveis, així com el llistat d’empreses i comerços locals. Complementant el catàleg s’ha editat també el plànol de la vila amb informació de serveis i un mapa amb rutes a peu i en BTT pel terme municipal.

Diversificar i obrir-se al territori

L’edició d’aquest nou material, segons han explicat l’alcalde Antonio Suárez i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, va en línia amb l’estratègia de diversificar el tradicional pes que la pesca té en el sector local, i posar en valor altres recursos atractius amb els que també compta el municipi com són el senderisme, la BTT o el patrimoni cultural i històric. L’Ajuntament també busca oferir una oferta de serveis complementària amb els municipis de l’entorn, com Flix, La Fatarella o Almatret. De fet, la tècnica de Turisme del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Mònica Sabaté, que també ha estat en la presentació, ha explicat que aquesta actuació s’emmarca perfectament en la línia de treball de creació de producte que s’està duent a terme des de l’organisme supramunicipal i dins la Taula Comarcal de Turisme.

Una primera fase amb recorregut

Aquest material s’ha editat pensant en un públic objectiu tant del territori com de fóra, incloent-hi turistes estrangers, de l’estat o de territori nacional, així com residents, ja que hi podran trobar informació útil. També es busca arribar a públics específics a través de xarxes socials i Internet.

S’han editat, en una primera tirada, 1.000 exemplars de cada document, que es repartiran per establiments locals, empreses del sector turístic del territori, oficines de turisme, fires, al centre d’informació de la CN Ascó o l’Espai Natural de Sebes.

La intenció municipal és anar actualitzant el material amb noves informacions, per tal de convertir-lo en realment útil. A més, l’edició d’aquest catàleg i plànol és el primer pas per millorar la promoció turística i econòmica del municipi, que seguirà amb la implementació de plafons informatius als punts d’interès del poble, senyalitzacions al nucli antic i a la zona de l’embassament.

 
Descarrega’t el Catàleg_Riba-roja.
Descarrega’t el Plànol A3 Riba-roja (inclou les rutes a peu i en BTT).