Santa Agda, imatges i vídeo de la festa major

Les dones de Riba-roja han estat un any més les protagonistes de la festa major de Santa Agda, una celebració que des de l’Associació de Dones del poble es reivindica que sigui declarada oficialment com la festa major d’hivern.

Berenars, jocs tradicionals, campionat de pàdel, missa i pà beneït, degustació de plats casolans amb la visita del periodista Pere Tàpies, balls, bingo, elaboració de la tradicional manta que després es va sortejar entre totes les veïnes… Santa Agda es consolida com una de les tradicions més arrelades al poble, festa en la qual les dones prenen el poder i organitzen tot tipus d’actes i activitats. Aquest any l’alcalde va cedir els títols d’alcaldessa i regidora a Paula Arrebola Cantero i la seva filla Maria Jesús Arrebola Arrebola, i la pregonera ha estat Pepa Aguilà Menal.

Si voleu rememorar els millors moments que ha deixat la festa de Santa Agda d’aquest any 2015 podeu clicar en aquest enllaç d’Ebre Digital, on trobareu el vídeo amb els actes de la Festa Major.

santa agda 2015santa agda 2015

santa gada 2015Riba-roja d'Ebre Santa Agda 2015

IMG_0193 - copiasanta Agda 2015

santa Agda 2015santa Agda 2015

santa Agda 2015Santa Agda 2015Festa Major santa Agda 2015