Librada Castellví, la riba-rojana homenatjada en l'acte del Dia de la Dona Treballadora de la Ribera d'Ebre

Les dones de Riba-roja d’Ebre han participat, un any més, a la celebració del Dia de la Dona Treballadora que se celebra a la comarca de la Ribera d’Ebre coincidint amb aquesta efemèride. Aquest any el poble que ha acollit l’acte central ha estat Tivissa, on divendres es van reunir representants de les associacions de dones de tota la Ribera per reconèixer la trajectòria vital d’una dona de cada poble. En el cas de Riba-roja, enguany la que ha tingut aquest honor ha estat Librada Castellví.

Librada va estar acompanyada per la presidenta de l’Associació de Dones de Riba-roja, Tere Corcuera, i la regidora de Cultura, Montserrat Arbonès, en un acte molt emotiu i reivindicatiu durant el qual es va posar de manifest que les 14 dones homenatjades, una per cada poble, tenen una cosa en comú: “el treball i l’esforç davant les dificultats”. I és que com es va posar de relleu al Casal Cultural de Tivissa totes elles han estat “dones lluitadores, que pensen en els altres, que no es cansen mai i saben fer de tot”.

L’homentatge “Tots els dies, la Dona Treballadora”, que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició, vol destacar valors com l’esforç, l’altruisme i la capacitat de treballar intensament en situacions adverses, tant en l’àmbit familiar com laboral. L’acte compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament de Tivissa i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre. La representant riba-rojana va ser triada per les mateixes dones de l’associació del poble.