Zona Líquida i Centre d'empreses de Flix col·laboren en la organització d'un curs d'emprenedoria de la URV

Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre i el Centre d’Empreses la Ribera de Flix organitzen aquest divendres i dissante un curs de formació de 8 hores, pensat per a aquelles persones emprenedores que necessitin els coneixements necessaris per crear i llençar el seu projecte empresarial al mercat o, si ja ho han fet, que no faci encara dos anys de la seva constitució com a empresa. A un dia per a la seva celebració, ja s’hi han inscrit 20 persones i la inscripció continua oberta fins el mateix dia de l’acte.

El curs consta d’una sessió divendres a la tarda, a la Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre, a càrrec de Pere Segarra, de 4 a 8 de la tarda; i una altra sessió dissabte al matí a càrrec d’Amadeu Ibarz, al centre de Flix, de 10 a 14 hores. Segarra és professor de la URV i economista, i dirigeix la Càtedra d’Emprenedoria de la URV. Ibarz és economista i expert en creació d’empreses.

Ambdós experts parlaran de motivació i oportunitats d’emprendre, quines habilitats ha de tenir un emprenedor, com desenvolupar el pla d’empresa, com buscar finançament i quin procediment s’ha de seguir per montar una empresa.

El curs està avalat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la seva fundació dedicada a fomentar l’emprenedoria (URV Emprèn), així com el departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat a través del programa Catalunya Emprèn. A més està subvencionat amb fons socials de la Unió Europea.

Podeu fer la inscripció, que és gratuïta, al web de la URV Emprèn, on també podreu consultar tot el programa de la jornada.