El riu Ebre, temàtica del primer concurs fotogràfic organitzat pel Club Nàutic

El Club Nàutic de Riba-roja, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, convoca aquesta primavera el primer concurs de fotografia al voltant del riu Ebre. Les imatges poden ser en blanc i negre o color però han de ser originals, no poden estar manipulades, ni HDR ni collages. La mida ha de ser 20×30 o 24×30 cm.

Els interessats han de presentar les seves fotografies, fins a un màxim de quatre per persona, a partir del 16 d’abril i fins a l’1 de juny a les 15 hores, en format paper fotogràfic i també en format digital, a l’adreça clubnauticribaroja@hotmail.es. Cada fotografia anirà identificada amb un títol, el lloc on s’ha realitzat i un pseudònim de l’autor, i acompanyada amb un sobre tancat amb les dades personals del concursant.

El jurat, format per personalitats del món de la fotografia de Riba-roja, es reunirà el diumenge 6 de juny a les instal·lacions del Club Nàutic per emetre el seu veredicte, inapel·lable. El mateix dia les fotografies estaran exposades al públic.

Aquest és el primer concurs fotogràfic que convoca el Club Nàutic de Riba-roja d’Ebre. Consulta i descarrega’t aquí les bases del I Concurs de Fotografia del Club Nàutic.

Cartell Fotografia nautic