Francesca Aliern presenta el seu darrer llibre a Riba-roja

L’escriptora ebrenca Francesca Aliern ha visitat la Biblioteca Municipal Dolors Cabré de Riba-roja d’Ebre per presentar el seu nou llibre Cullerades de vida. L’acte, que va comptar amb un nombrós grup de membres de l’Associació de Dones de Riba-roja i usuaris de la biblioteca, va estar presentat per Laura Mur, que va explicar la vida i l’obra de l’autora abans que la mateixa Francesca Aliern parlés de la seva darrera novel·la. Molts dels assistents van demanar a l’autora que els signés el llibre.

La visita d’Aliern coincideix en el temps que el Club de Lectura de la biblioteca dedica el trimestre a la novel·la La senyora Avinyó, de la mateixa autora.

biblioteca Riba-roja d'ebrebiblioteca Riba-roja d'ebre
biblioteca Riba-roja d'ebrebiblioteca Riba-roja d'ebre