Jornada de portes obertes per conèixer la llar d’infants municipal Els Figotets

El dimecres 29 d’abril, i el dijous 30, la llar d’infants municipal de Riba-roja obre les seves portes per donar a conèixer el centre a les famílies amb fills menors de 3 anys, de cara a la preinscripció per al pròxim curs escolar 2015-2016. L’horari per visitar les instal·lacions és de 9.30 a 12.30 hores, i de 15.30 a 17.30 hores, els dos dies.

Les famílies que visitin el centre seran ateses per les mateixes mestres i educadores, que els resoldran tots els dubtes que puguin tenir i la manera de treballar amb els infants: “L’escolarització dels nens i nenes en els seus primers anys de vida propicia el seu desenvolupament integral”, afirma la directora de la llar d’infants, Laia Vilamajó, que afegeix: “A Els Figotets ens adaptem al ritme individual de cada infant i posem l’accent en l’experimentació i la descoberta de l’entorn, en un ambient de llibertat i autonomia”.

Tal com estableix el Departament d’Ensenyament, les preinscripcions per al pròxim curs 2015-2016 seran del 4 al 15 de Maig i les matrícules es podran fer entre els dies 8 i 12 de Juny, tot i que a la Llar d’infants Municipal Els Figotets té matrícula oberta tot l’any. Pots consultar tota la informació del Primer Cicle d’Educació Infantil en aquest enllaç.

Horari, preu i serveis

El centre Els Figotets dóna servei d’escolarització a nens a partir de 4 mesos i fins als 3 anys, previ a l’etapa d’Infantil a l’escola Sant Agustí. Es va posar en marxa el curs 2012-2013 per atendre les necessitats educatives dels més petits, amb un preu social de 105 euros al mes (la Diputació n’aporta 70 per nen cada mes). L’horari és de 9 a 12.30 i 15 a 17.30 hores, que es pot ampliar fent ús dels serveis de menjador i acollida matinal de 8 a 9 hores. La seva gestió forma part de la xarxa de llars d’infants del Grup Sagessa.

Actualment, a la llar d’infants hi ha 12 alumnes, 9 dels quals assisteixen des de principi de curs, el setembre passat, i 3 s’han incorporat durant el curs. Dels alumnes actuals, 4 continuaran el curs següent. Els Figotets, situat al costat de l’escola, disposa d’un total de 20 places. Hi treballen tres mestres. L’ocupació més gran del centre va ser el curs 2012-2013, amb 17 infants.

preinscripció llar d'infants