La 28a Festa de la Clotxa arranca un cap de setmana ple d'activitats

Cap de setmana de pont atapeït d’actes a Riba-roja d’Ebre. Com és tradicional, demà 1 de maig se celebra la tradicional Festa de la Clotxa, un esmorzar popular que aquest any arriba a la seva 28a edició.

la clotxaAixí, els riba-rojans i riba-rojanes es menjaran la típica clotxa a la zona de les barbacoes del pantà, acompanyats d’amics i familiars. La clotxa és la manifestació gastronòmica per excel·lència de la nostra terra. En el cas de la clotxa riba-rojana, s’elabora a partir d’un panet rodó al qual se li treu la molla per omplir-lo amb dos tomàquets escalivats, una sardina i alls, amb un bon rajolí d’oli.

A hores d’ara ja s’han venut 425 tiquets, tot i que fins demà mateix encara es podran adquirir a un preu de 4 euros.

Aprofitant l’ocasió, i com es va fent des de fa ja vint anys, l’Associació de Dones de Riba-roja organitza un Concurs de Paelles. A més, hi haurà servei de bar a la zona.

Homenatge als avis i concert dels alumnes de l’Aula de Música

El cap de setmana d’aquest pont de maig té una atapeïda agenda municipal. I és que dissabte se celebra la Festa del Jubilat, una altra cita tradicional de primavera com a reconeixement a la gent gran del poble. La jornada començarà amb una missa, a les 12 hores, a l’església. Tot seguit, autoritats i convidats es traslladaran a la segona planta de la Casa de la Vila on se celebrarà un vermut i un dinar al qual s’han apuntat 130 veïns i veïnes.

Ja diumenge, a les 7 de la tarda, els alumnes de l’Aula de Música de Riba-roja, juntament amb la Banda Municipal de Música de Benissanet, oferiran el Concert de Primavera a la Societat. Abans del concert faran un passeig musical pels carrers del poble.