Una exposició de Joan Brossa, prèvia al III Poesia des dels Balcons

Aquest dijous s’ha inaugurat l’exposició  A escena, personatges brossians, que fins el proper 19 de juliol es pot visitar a la Sala petita de la segona planta de l’Ajuntament. Aquesta mostra, cedida per la Fundació Joan Brossa, forma part dels actes del III Festival Poesia des dels Balcons que se celebrarà a Riba-roja d’Ebre el tercer cap de setmana de juliol i que en aquesta edició es dedicarà al poeta Joan Brossa.

L’exposició consta de 18 poemes visuals, 9 poemes objecte i 5 cartells del poeta, i convida a reflexionar sobre el món en què vivim d’una manera molt didàctica. Està oberta al públic els divendres, dissabtes i diumenges, de 18 a 20 hores. També es poden concertar visites per grups o per escoles, trucant al 977 41 60 03 (de 10 a 14 hores).

Més informació de l’exposició en aquest enllaç.