9 alumnes es matriculen el proper curs a la Llar d'infants Els Figotets

La llar d’infants municipal de Riba-roja d’Ebre, “Els Figotets”, continuarà donant servei a les famílies del poble per quart any consecutiu, a partir del setembre.  En concret s’han matriculat per al curs 2015-2016 9 infants, 5 els quals seran nous alumnes. Hi haurà 4 infants nascuts el 2013 i 5 nascuts l’any 2014. El curs passat també 9 alumnes es van matricular per començar al setembre, i 4 més es van incorporar al llarg del curs escolar.

Segons explica la directora de la llar, Laia Vilamajó, “aquest curs 8 alumnes diuen adéu a la llar d’infants per passar a cursar P3, dels quals 7 s’han matriculat a l’escola Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre i 1 a l’escola Enric Grau Fontserè de Flix”.

Un projecte centrat en la biblioteca per al curs vinent

Aquest curs, recordem, es va posar en marxa un sistema educatiu a la llar basat en projectes. Enguany s’ha tractat el Projecte Jardí, que ha suposat la transformació d’espais del pati en zones de joc i experimentació. Aquest projecte s’ha treballat conjuntament amb l’AMPA i la Brigada Municipal.

Per al curs 2015-2016 es vol engegar el Projecte Biblioteca, “a través del qual tornarem a implicar a molt actors diferents: pares, mares, mestres, ajuntament, veïns i veïnes del poble… per tal que els infants donin un valor a la lectura i a la Biblioteca Municipal”. En aquest sentit, s’establirà un dia al mes en el qual els petits podran assistir a aquest espai on un veí del poble els explicarà un conte.

Servei obert fins al 24 de juliol

Ahir, malgrat continuar oberta durant el mes de juliol, es va fer la festa de fi de curs. Els infants i les seves famílies van poder gaudir d’un berenar i de l’entrega d’àlbums i informes.

La llar d’infants donarà servei a les famílies fins al 24 de juliol en horari intensiu de 9 a 15 hores. Les activitats que es facin en aquest període giraran entorn de l’aigua (jocs, experimentació, temperatures, i combinant diferents materials).


Horari, preu i serveis

El centre Els Figotets dóna servei d’escolarització a nens a partir de 4 mesos i fins als 3 anys, previ a l’etapa d’Infantil a l’escola Sant Agustí. Es va posar en marxa el curs 2012-2013 per atendre les necessitats educatives dels més petits, amb un preu social de 105 euros al mes (la Diputació n’aporta 70 per nen cada mes). L’horari és de 9 a 12.30 i 15 a 17.30 hores, que es pot ampliar fent ús dels serveis de menjador i acollida matinal de 8 a 9 hores.

Per a més informació sobre la matrícula viva de la Llar d’Infants podeu consultar el següent enllaç.

llar infants 3llar d'infants riba-roja d'ebrellar d'infants riba-roja d'ebrellar d'infants riba-roja d'ebrellar d'infants riba-roja d'ebrellar d'infants riba-roja d'ebrellar infants 2

 llar infants 4