Oberta la inscripció per al Casal d’Estiu de Riba-roja

L’Àrea de Joventut, Esports i Educació de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza un any més el Casal d’Estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. El casal està organitzat en tres torns: del 6 al 17 de juliol, del 20 al 31 de juliol i del 3 al 7 d’agost, tot i que també es pot fer la inscripció per setmanes. L’oferta inclou activitats de reforç de matèries escolars, contes, teatre i cançons, combinat amb esports i jocs tradicionals, sortides i piscines. L’horari de matí és de 10 a 13 hores, i hi ha l’opció de fer grup de tarda de 16 a 19 hores si hi ha un mínim d’inscripcions.

Inscripció oberta i reunió informativa

La inscripció al primer torn del Casal d’Estiu, que comença dilluns vinent, es pot fer fins demà dia 2 de juliol, a l’Ajuntament. Per a la resta de torns, la matrícula continuarà oberta. El preu és de 15 euros per setmana, 14 en el cas del segon germà. Hi ha un 10% de descompte per aquells nens que participin en els tres torns del casal.

Aquest divendres 3 de juliol, a les 20 hores, hi haurà una reunió informativa a la Zona Líquida.

Descarrega’t el tríptic del Casal d’Estiu: CASAL ESTIU 2015.