Curs de sardanes i Aplec per Sant Jaume

La regidoria de Cultura organitza, el dimarts 21 i el dijous 23, un curset per aprendre a ballar sardanes, coincidint amb la proximitat de la celebració del 33è aplec sardanista a la població. Així, tots aquells que vulguin aprendre a ballar sardanes o vulguin perfeccionar el seu estil estan convocats els dos dies, a partir de les 10 de la nit, a la plaça de l’Església i posar en pràctica tot el que aprenguin dissabte 25 de juliol.

I és que per Sant Jaume Riba-roja d’Ebre organitza el 33è Aplec Sardanista, que compta amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya, la Federació Sardanista de les Comarques Meridionals, el departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i el col·lectiu local de sardanistes del poble. La marca Sant Miguel patrocina l’acte, que se celebrarà a la plaça de l’Església, a partir de dos quarts de 8 del vespre. La Cobla Vents de Riella posarà música a un aplec que inclou un sopar de germanor a la mateixa plaça i ballades a la nit, a partir de les 11.

Curs2015_rev1Cartell 33è Aplec Sardanista Riba-roja d'Ebre

Els tiquets per al sopar de l’Aplec es poden adquirir als forns de pa de Riba-roja.