Crida per aconseguir els 8 equips necessaris per jugar les 24 hores de Futbol Sala el dia 24

EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ S’HA AMPLIAT FINS EL DIMECRES 22 DE JULIOL

L’Àrea d’Esports de Riba-roja d’Ebre i la Joventut Esportiva Riba-roja organitzen el cap de setmana del 24 i 25 de juliol les 24 hores de Futbol Sala al municipi.

Fins a la data, ja hi ha cinc equips apuntats a la cita, i les inscripcions continuen obertes fins aquest divendres 17 de juliol. Tot i així, i segons l’organització, cal un mínim de 8 equips per poder tirar endavant la competició. En cas contrari, se celebrarà un torneig de menor dimensió. És per això que des de la Joventut Esportiva es fa una crida per aconseguir, com a mínim, els tres equips que falten per tirar endavant les 24 Hores, tota una tradició dels estius riba-rojans.

Inscripcions, 1.500 euros en premis i serveis del torneig

Per participar cal que els equips s’inscriguin i formalitzin el pagament, de 130 euros per equip, dels quals 30 són per a l’assegurança mèdica. Si hi ha prou participants, el diumenge 19 es realitzarà el sorteig.

El premi per al primer classificat serà de 1.000 euros; 400 per al segon classificat i 100 per al tercer. A més del premi econòmic, hi haurà trofeus per als tres primers equips classificats, i també per al porter menys golejat i per al jugador que faci més gols durant el torneig.

Els partits estaran dirigits per àrbitres federats i hi haurà servei d’ambulància i zona de vestuaris, a més de bar-restaurant a la mateixa zona del poliesportiu municipal. A més, els jugadors de les 24 hores disposaran d’entrada gratuïta a les piscines municipals i d’aigua durant els partits.

Més informació: j.e.ribarojadebre@gmail.com o al 652 168 470.

L’ingrés per participar s’ha d’efectuar al número de compte corrent 2013/3031/33/0200073998.

cartell 24 hores futbol sala