31 nens participen a les 12 hores de Futbol Sala

Riba-roja ha celebrat aquest cap de setmana les 12 hores de Futbol Sala Infantil, a la qual han participat 31 nens d’entre 8 i 14 anys de quatre equips. La competició es va celebrar divendres a la nit al Pavelló Municipal.

L’equip guanyador en aquesta edició de les 12 hores va ser l’Aston Cacaolat de Flix, quedant com a segon classificat el Bar Pota de Riba-roja; tercer l’equip del Poliesportiu de Riba-roja; i en quarta posició el patrocinat pel bar La Societat de Riba-roja.

L’acte forma part de la programació d’estiu de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja, que inclou una àmplia oferta esportiva durant els mesos de juliol i agost per promoure la pràctica esportiva entre els riba-rojans. Així, des del passat 6 de juliol se celebra el Campionat Multiesportiu d’Estiu, de dilluns a divendres, que cada dia al vespre convida als majors de 15 anys a participar en partits i tornejos de diverses disciplines, com futbol, korfbal, bàdminton,  pàdel, voleibol, tennis i waterpolo. A més, entre setmana el pavelló està obert fins a la mitjanit i també s’han programat cursets de natació i aquagym per a diverses edats. A més, el cap de setmana del 25 de juliol s’organitzen les 24 hores de Futbol Sala i el 9 d’agost hi ha programades les 3 hores de natació “Non stop” a les piscines municipals.

Futbol Sala Infantil

12 h futbol

 
 
 
 
 
 
 


La inscripció a les 24 hores, oberta fins al dimecres 22 de juliol

D’altra banda, la Joventut Esportiva Riba-roja ha ampliat el termini d’inscripció per a les 24 hores de Futbol Sala que està previst de celebrar-se el cap de setmana del 25 i 26 de juliol, ja que dins el termini inicial només s’han inscrit cinc equips dels vuit necessaris per tirar endavant el torneig.

Així, la regidoria d’Esports i la Joventut Esportiva s’han donat com a nou termini el dimecres 22 de juliol per aconseguir els tres equips que falten, mantenint els premis previstos de 1000, 400 i 100 euros per als tres primers classificats.

Més informació en aquest enllaç.