Montserrat Alabart representa Riba-roja d'Ebre a la festa de l'Avi i Àvia Comarcal

Benissanet va acollir ahir a la nit la Festa de l’Avi i Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre, una cita que anualment reuneix a la gent gran de la comarca per reconèixer el seu paper als nostres pobles. La festa, que organitza el Consell Comarcal, serveix també per posar en contacte a totes les associacions de jubilats i fomentar així la seva activitat.

Aquest any la representant de l’Associació de Jubilats de Riba-roja ha estat Montserrat Alabart Castellví, que va assistir a l’acte acompanyada pels seus fills i nets. L’alcalde de Riba-roja va ser l’encarregat de lliurar-li la placa commemorativa que es dóna a tots els candidats al títol, que aquest any eren nou dones i quatre homes procedents dels diferents pobles de la Ribera.

La persona que ostentarà el títol d’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre al llarg d’aquest any 2015 serà la tivissana Teresa Saladié Gil. L’elecció ha anat a càrrec de totes les associacions de gent gran de la Ribera d’Ebre.

Més informació i imatges de la vetllada en aquest enllaç.

La riba-rojana Montserrat Alabart, representant de Riba-roja.

La riba-rojana Montserrat Alabart, representant dels avis de Riba-roja a la festa comarcal.