Oberta la inscripció a l'Aula de Música per al proper curs

L’Aula de Música de Riba-roja d’Ebre, vinculada a l’Escola Municipal de Música de Benissanet, té oberta la inscripció per al curs 2015-2016, en el que serà el seu segon any de funcionament al municipi. Des de l’Ajuntament es valora el treball que ha fet l’Aula de Música de Riba-roja en el seu primer curs de trajectòria: “Disposem d’estudis musicals reglats de tots els nivells amb un excel·lent professorat, que alhora dirigeix i treballa amb la centenària banda de música de Benissanet. És una bona inversió de futur”, subratlla l’alcalde, Antonio Suárez. És per això que l’Ajuntament subvencionarà els estudis dels alumnes de l’Escola: la matrícula és gratuïta i el preu és de 10 euros al mes per alumne. Els interessats poden dirigir-se a les oficines municipals.

L’oferta formativa de l’Aula de Música, enfocada a la música de banda, inclou diferents nivells segons l’edat:

  • Iniciació per als nens de 4 a 7 anys, amb classes de sensibilització, iniciació al llenguatge musical i iniciació a l’instrument.
  • Grau Elemental, a partir de 8 anys, amb llenguatge musical, instrument, cant coral i conjunt instrumental.
  • Grau Professional, a partir de 12 anys i amb el grau elemental assolit, amb llenguatge musical, instrument, cant coral, conjunt instrumental, música de cambra i harmonia.
  • Aula d’Adults per a majors d’edat que no cursin estudis oficials, amb classes de llenguatge musical, instrument, cant coral, conjunt instrumental i música de cambra.

L’Aula de Música de Riba-roja va reprendre la seva activitat el curs passat, després d’habilitar-se un espai als baixos de la Casa de la Vila i gràcies a un conveni signat entre els ajuntaments de Riba-roja i Benissanet per disposar al poble d’una extensió de l’escola benissanetana, amb més de 40 anys d’experiència. El curs passat van seguir les seves classes 12 alumnes de Riba-roja, 9 nens i tres adults, en horari de tarda, els dimarts i dijous. Els més petits es van iniciar en la música i van fer un tastet d’instruments per triar el que més els agrada. Durant el curs els alumnes de l’Aula de Música protagonitzen diversos concerts al poble en dates assenyalades, com el de Nadal o el de Primavera, i els seus alumnes tenen la possibilitat d’integrar-se en la Banda de Música de Benissanet, com ja s’ha donat en algun cas. Per la festa major, la banda de música amenitza bona part de les cites musicals del programa, com les cercaviles matinals o el concert de vermut.

Les classes començaran al setembre, igual com el curs escolar.

Descarrega’t el tríptic informatiu EMMB.