Ja tenim el cartell i el programa de la Festa Major 2015!

Arriba el mes d’agost i amb ell una de les cites ineludibles del calendari per a tots els riba-rojans i riba-rojanes: les Festes Majors en honor al patró local Sant Bartomeu.

FESTA MAJOR RIBA-ROJA D'EBRE 2015L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ja ha tancat el programa d’actes, que es pot consultar i descarregar en aquest enllaç del web municipal. En els pròxims dies es farà arribar també a totes les cases del poble. En total, són 52 pàgines amb la relació complerta dels actes, les salutacions de l’alcalde i la Comissió de Festes, i del pregoner, una funció que aquest any recau en l’arquitecte i enginyer Antoni Bladé Recha. El programa és, a més, un bon aparador del teixit econòmic local, ja que hi ha més d’un centenar d’empreses locals referenciades amb la tradicional felicitació de festes majors. El cartell de festes és obra de l’il·lustrador riba-rojà Ferran Orta.


Sis dies intensos de festes

pubilla i hereusDel 23 al 28 d’agost, doncs, Cultura, Tradició, Gastronomia, Esports, Música, cercaviles, Diables, sardanes i jotes, espectacles infantils… ompliran els carrers i places del poble. Són sis dies de festa amb actes i tradicions tan singulars com la Cursa Pedestre, la Festa del Riu, la Nit de Foc i la processó del Pa Beneït. Aquest any la pubilla de Riba-roja d’Ebre serà Neus Blanch Vilaplana, acompanyada dels hereus Ivan Llop Reina i Adrià Aguilera Graell.

Com actes previs, dissabte 22 se celebraran les finals dels tornejos de pàdel i tenis, i la divuitena edició de les 12 Hores Botifarra. V Memorial Pepe Arbonés. A més, els dies 24, 25 i 26 se celebrarà el XXXI Torneig Local de Botifarra. XII Memorial Kilner Terré.

Descarrega’t aquí el programa de la Festa Major 2015.