Santo Domingo celebra aquest cap de setmana les seves festes de barri

Els veïns de Santo Domingo celebren aquest cap de setmana les festes del barri, com és tradició, cada any a principis d’agost, com a acte previ de la festa major de Riba-roja.

Així, demà divendres, a les 12 del migdia, un repic de campanes i coets anunciarà la festa als veïns del poble. A les 8 del vespre es farà una missa a la capella del barri i, tot seguit, se sortirà en processó pels carrers de Sant Domingo en honor al seu patró. I ja a la nit, a partir de les 23 h, hi haurà la revetlla popular, gratuïta, amb dos conjunts: La Banda del Río i Doble Cara. I  a l’acabar el ball, discoteca mòbil amb Aleix Ronda.

Els actes, organitzats per l’Associació de Veïns del Barri de Santo Domingo, continuen dissabte amb la també tradicional festa infantil, amb carreres de cintes, trencada de tupins, carreres de sacs, castells inflables i obsequiant amb un refresc de franc i altres obsequis a tots els petits participants.