El pavelló municipal quedarà reformat íntegralment aquesta tardor

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre tirarà endavant a finals d’estiu la reforma interior del pavelló municipal, després que la Direcció General d’Esports de la Generalitat hagi concedit una subvenció d’11.500 euros per executar el projecte de millora previst per a aquest equipament.

L’actuació està valorada en 16.000 euros, i la diferència serà assumida amb el pressupost municipal. Es preveu fer un tractament antioxidant a l’estructura de l’equipament i treballs de pintura a tot l’interior del pavelló, tant a les parets com a la graderia. A més, s’obriran unes finestres de ventilació a les parets laterals, treballs que seran assumits per la Brigada Municipal. Les obres començaran a mitjans de setembre i han d’estar enllestides abans del 2 de novembre, segons preveu la subvenció que ha sol·licitat l’Ajuntament al Govern català.

Millora integral de les instal·lacions
exterior pavelló municipalAquesta actuació forma part del pla de millora integral de les instal·lacions esportives del municipi que ha impulsat l’Ajuntament els darrers anys. L’any passat es va invertir per posar fi a les goteres que afectaven el pavelló, impermeabilitzant el sostre d’aquest equipament. També es van construir unes noves dutxes al vestuari del poliesportiu, es van millorar els accesos a la zona i en les darreres setmanes s’ha enllestit el tancat de la zona de les pistes del pàdel. A més, a l’abril es va ubicar a la paret del pavelló un dels dos desfibril·ladors per atendre aturades cardíaques al municipi. Les properes millores previstes són la substitució del terra dels vestuaris per un paviment antilliscant i la instal·lació d’una nova tanca a la paret que dóna al carrer Sant Agustí, propera a la zona de la terrassa del bar restaurant.

El pavelló municipal acull els entrenaments i partits de la Joventut Esportiva Riba-roja, la gimnàstica de manteniment de la gent gran, les classes d’Educació Física de l’escola Sant Agustí durant el període escolar i els casals i activitats per a joves i infants a l’estiu.