20.675 metres a les 3 Hores de Natació Non-Stop

32 nadadors van participar ahir a la tarda a la tercera edició de la cursa de relleus 3 Hores Non-stop, organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, a les piscines municipals.

Els participants van formar dos equips que, a partir de les 5 i fins a les 8 de la tarda, van fer relleus, fins a un total de 827 piscines tots dos equips. L’equip The Best Team es va proclamar campió amb 418 piscines, això són 10.450 metres. Per la seva banda, Gepeto Team va completar les tres hores de cursa fent 409 piscines, o sigui 10.225 metres.

En total, 20.675 metres nadats en una jornada que va acabar amb la tradicional entrega de trofeus i un berenar-sopar amb tots els seus participants.

The Best Team, amb Carlos Hidalgo de capità, estava format per Héctor Gabriel, Adrià Gironés, Carla Guillén, Andreu Gironés, Jan Gabriel, Ferran Mestre, Xavi Bonet, Albert March, Abraham Cervelló, Raquel Calzas, Mónica Pérez, Antoni Mestre, Carlos Guillén, Joan Esteruelas i Saúl Guillén.

Gepeto Team, amb Jordi Gabriel de capità, tenia com a integrants a Arnau Mestre, Júlia Rufat, Carles Hidalgo, Mireia March, Ferran Rufat, Josep Gironés, Marc Bonet, Xavi Rios, Yolanda Fernández, Fina Esteruelas, Isaac March, Rebeca Pérez, Bertomeu Alabart, Laura Margalef i Joan Carles Baró. Jordi Aresté i Aaron Paniagua van cobrir dues baixes sobrevingudes durant la cursa.

La propera cita amb la natació a Riba-roja és la I Figot Swimming Race, la cursa en aigües obertes pel riu Ebre #onlebreesfacatala que se celebra el pròxim 25 d’agost. La inscripció està oberta fins el dia 20.

non stop 1 non stop 2 non stop 3 non stop 4 non stop 5 non stop 6 non stop 7 non stop 8 non stop 9 non stop 10 non stop 11