Els veïns de Santo Domingo celebren la festa del barri

La festa de Santo Domingo va aplegar un any més a molts veïns del poble i riba-rojans fora vila, que cada any per aquestes dates visiten familiars i amics per participar en la revetlla i els jocs infantils del barri.

Les festes van començar amb el tradicional repic de campanes i els coets divendres al matí, i una missa i processó pels carrers de Sant Domingo en honor al seu patró, el divendres a la tarda. A la nit, les orquestres La Banda del Río i Doble Cara van amenitzar la revetlla, que es va allargar fins a la matinada amb l’actuació del DJ Aleix Ronda.

Els jocs infantils es van celebrar diumenge al matí, després que la pluja obligués a suspendre’ls dissabte a la tarda com estava previst. Diumenge la festa dels nens va ser molt participada. La canalla va prendre part activa en les carreres de cintes amb bicicleta, les trencades de tupins i les carreres de sacs, davant un nombrós públic aplegat a la plaça del barri. L’Associació de Veïns del Barri de Santo Domingo va acomiadar la festa de 2015 anunciant la seva continuïtat per al proper any, una cita que és la festa prèvia de la festa major de Riba-roja.

capella santo domingo carrera d sacs carrera de sacs gent del barricarrera bici 2 carrera bici 3 carrera bici carrera bici1tupins 1 tupins revetlla santo domingo