Curs de formació en permacultura i agroecologia a Riba-roja

Límits i mites de la permacultura, l’agricultura biodinàmica i la agroecologia’. Sota aquest títol s’organitza a Riba-roja un curs de formació destinat als professionals de l’agricultura, la viticultura, la ramaderia i les persones que treballen la terra, fins i tot els que tenen un hort a casa, per minimitzar els costos i dedicació i potenciar al màxim els seus actius.

El taller té per objectiu donar eines als professionals i aficionats per aprendre a gestionar de manera intel·ligent i més eficient la terra, buscant un benefici recíproc entre persona i natura i respectant l’equilibri de l’ecosistema. També s’exploraran els límits entre la permacultura, l’agricultura ecològica i l’agricultura biodinàmica, aquesta darrera basada en cicles lunars i impactes a la natura. La formació serà pràctica i s’aplicaran els conceptes i coneixements en terrenys en actiu: un dels dies es treballarà en terres no productives i un altre dia en terres productives, per veure’n la diferència.


L’espai coworking Zona Líquida organitza la pròxima setmana un curs intensiu per treure el màxim profit i gestionar d’una manera intel·ligent la terra. Inscripció oberta.

El taller de permacultura, que es durà a terme el dimarts 18 i dimecres 19 en horari de matí i tarda, estarà conduït per Eduard Díaz, d’Horts de Ca n’Alegria, de Molins de Rei. Forma part del programa Pandorahub que del 17 al 27 d’agost dinamitzarà la Zona Líquida Espai Coworking de Riba-roja amb cursos sobre emprenedoria i millora de les capacitats laborals i professionals. La inscripció es pot fer a través de la pàgina web o directament a l’Ajuntament de Riba-roja en horari de matí. El preu per assistir els dos dies, bonificat, és de 50 euros.


Dies: Dimarts 18 i dimecres 19 agost
Horari: 10 a 14hores, i de 16 a 18:30h (Punt de trobada: Zona Líquida)
Preu: 2 dies por 50€ (preu real 150€)

Per consultar els horaris i l’agenda complerta dels cursos i apuntar-se als tallers entra en aquest enllaç.
O al web de Pandorahub.