Tot preparat per a una nova edició de la Caminada de la Lluna Plena

Les àrees de Promoció Econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitzen per aquest dissabte, 26 de setembre, la quarta edició de la Caminada de la Lluna Plena. Es tracta d’una ruta circular pel municipi amb un recorregut de 10 quilòmetres i una durada d’entre dues i tres hores i mitja. La inscripció es pot fer a la Casa de la Vila, al bar-restaurant Poliesportiu, al Bar Pota i al Càmping Riba-roja. Demà dijous es tanca la inscripció de manera oficial però es podrà fer també el mateix dia a darrera hora. El preu és de 3 euros per a majors de 12 anys i d’1 euro per a menors d’aquesta edat, que han d’anar acompanyats de pares.

Recorregut pels camins del terme municipal
El punt de trobada de la caminada serà a dos quarts de deu del vespre a la plaça de la Vila, des d’on a les deu de la nit se sortirà en grup a caminar. El regidor responsable, Josep Maria Piñol, ha explicat que “la ruta passarà pel camí de la Sort, pel camí dels Hereuins i pel camí de Vallplanes fins a arribar al camí de la Vall de Velles. Allí s’agafarà el camí de les Sénies fins al Club Nàutic i, passant pel costat de la façana fluvial, s’arribarà al poble”. En acabar la caminada hi haurà un petit refrigeri i un obsequi de record per a tots els participants. També se sortejarà un lot de material esportiu i hi haurà un detall per als participants més gran i més jove.

Tal com ha explicat Piñol, l’objectiu de l’Ajuntament és “crear nous atractius i posicionar Riba-roja d’Ebre com a referent en l’esport”. “Cal innovar i fomentar l’exercici i l’ambient que es respira en aquesta caminada és esportiu i de germanor”, ha afegit el regidor.

L’any passat van ser 200 les persones que van participar en l’activitat. La Caminada de la Lluna Plena compta amb el suport de la Creu Roja i del voluntariat. Per aquesta sortida cal portar pila o frontal pila i elements antireflectants, així com crema contra la mosca i el mosquit.

Caminada 2014

La Caminada de la Lluna Plena tornarà a sortir de la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament.

Caminada 2014 (2)

El grup de participants a la Caminada de la Lluna Plena de l’any passat, moments abans de la sortida.