Èxit de la quarta edició de la Caminada de la Lluna Plena

Prop de 200 persones han participat aquest dissabte, 26 de setembre, en la quarta edició de la Caminada de la Lluna Plena, organitzada per les regidories de Promoció Econòmica i Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre. La valoració que se’n fa és molt positiva. El regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, ha assegurat que la sortida s’ha desenvolupat «sense cap problema» i ha destacat «el bon ambient» que ha predominat en tot moment. Piñol ha explicat que la Caminada ha comptat amb gent de Riba-roja d’Ebre però que també s’ha rebut la participació de persones procedents de poblacions com Flix, Ascó, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Reus, Tarragona i Lleida.

La sortida ha consistit en una ruta circular, la dels Hereuins, d’uns 10 quilòmetres de distància i sota la lluna plena. La climatologia ha estat favorable i això ha fet que molts dels participants es quedessin a la plaça de la Vila fins a la 1 de la matinada, després de l’acte d’entrega d’obsequis per al participant més gran i més petit d’aquesta quarta edició. A més, es va donar també un record per a tots els participants i un petit obsequi per als voluntaris i per a l’associació de dones, encarregades del sopar.

Aquest ha estat el quart any que s’ha fet la Caminada de la Lluna Plena. Des de la primera edició, el nombre de participants ha anat augmentant de manera considerable passant dels 101 inscrits en la primera edició, als 140 en la segona, 188 en la tercera, i els prop de 200 en aquesta quarta edició.

Des de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ja es pensa en la programació de la cinquena Caminada de la Lluna Plena. Josep Maria Piñol explica que la voluntat és que hi hagi «sorpreses i al·licients». «L’objectiu no és tant augmentar la participació, sinó millorar l’activitat en general», ha assegurat Piñol.