Riba-roja compta aquesta temporada amb dos equips de la Joventut Esportiva a la lliga catalana

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre patrocina aquesta temporada els dos equips de futbol sala de la Joventut Esportiva (JE), que juga a les categories sènior i cadet. L’entitat, referent dins l’àmbit esportiu local, ha rebut el suport municipal per engegar el projecte amb l’equip de cadets, que es va presentar aquest estiu durant la festa major. L’Ajuntament s’ha fet càrrec de l’equipació de tots els jugadors i, al igual que la resta d’entitats locals, la JE rep una subvenció municipal per la seva funció de cohesió social al municipi.

La Joventut Esportiva de Riba-roja d’Ebre agafa, així, força al municipi i aquesta temporada compta dos equips, un a primera divisió de la Lliga Catalana de futbol sala i l’altre equip, format pels nens del poble, a la segons divisió de la lliga en categoria de cadets. Així ho destaca també el regidor d’Esports, Francesc Esteve, qui reconeix que “la JE aplega a molts joves del municipi i fomenta una vida saludable entre aquest col·lectiu local”.

Primer partit i primera victòria
Pel que fa al primer equip, el Riba-roja d’Ebre J.E “A” ha iniciat temporada a primera divisió catalana amb una victòria aquest cap de setmana al camp d’El Morell, aconseguint un 4-7 al marcador. L’equip comença amb força i l’objectiu a partir d’ara serà “lluitar per mantenir-se en la primera divisió”, tal com ha explicat el vicepresident de l’entitat, Francisco Paniagua. La temporada passada l’equip va quedar en vuitè lloc de la primera divisió i, tal com reconeix aquest portaveu, l’aspiració ara “és estar entre els tres primers llocs”.

Els cadets debuten a mitjans d’octubre
D’altra banda, l’equip cadet s’estrenarà a la segona divisió de la lliga el cap de setmana del 17-18 d’octubre. El partit encara no té l’horari fixat però es jugarà en camp contrari a l’espera que s’enllesteixin les obres de millora que s’estan realitzant al pavelló municipal. Aquest serà el primer partit per als petits de la JE de Riba-roja i s’enfrontaran al Vila-Rodona Club Futbol Sala. El vicepresident de l’entitat explica que “és un equip que hem pogut crear agrupant jugadors de la categoria infantil i cadet. Estem molt il·lusionats i confiem que obtinguin grans resultats a nivell esportiu”.

El suport al futbol sala local és una aposta més per consolidar Riba-roja com “un poble referent en matèria esportiva”, afegeix el regidor. Per la seva banda, el vicepresident de l’entitat també destaca “el suport que han tingut sempre des de l’Ajuntament i la resta dels patrocinadors, aportant tot allò que ha estat necessari per assumir les temporades i engegar el nou projecte amb l’equip de cadets”.

L'equip cadet de la JE, que s'estrena a mitjans d'octubre

L’equip cadet de la JE, que s’estrena a mitjans d’octubre

Foto de grup de l'equip sènior i cadet de la JE.

Foto de grup dels dos equips de la JE, el sènior i el cadet