Canvis en la Corporació Municipal 2015-2019

La riba-rojana Jorgina Busom Cervelló ha pres possessió com a regidora de la Corporació Municipal 2015-2019 en el Ple celebrat aquest 29 de setembre. Busom ha promès el seu càrrec a l’inici del plenari, després d’haver presentat la seva declaració de béns, activitats i incompatibilitats a l’Ajuntament, com estableix la llei per a tots els càrrecs electes.

Busom passa, així, a formar part del grup de Candidatura de Progrés (CP), al costat de José Luís Aparicio, David Torres i Jéremy Sánchez. La nova regidora anava de número 6 a la llista de CP en les eleccions municipals que es van celebrar al mes de maig i ha estat proclamada després de la renúncia presentada per Maria del Carmen López Carrasco, a l’agost, i del segon de la llista progressista, Ícar Sanz López, que va renunciar a la seva acta de regidor davant la Junta Electoral abans del primer Ple d’aquest mandat, al juny.

El Grup Municipal de CP constitueix l’oposició al Govern de CDC, format per l’alcalde Antonio Suárez i els regidors Montserrat Arbonès, Josep Maria Piñol, Jaume Agustí i Francesc Esteve. Després de prendre possessió, Suárez li ha desitjat a la nova regidora “molts encerts en aquesta nova etapa en la vida política local”.

Nou Consistori 2015-2019

Nou Consistori 2015-2019. D’esquerra a dreta: David Torres, Jéremy Sánchez, José Luís Aparicio i Gina Busom, de Candidatura de Progrés; i Antonio Suárez, Francesc Esteve, Josep Maria Piñol, Jaume Agustí i Montserrat Arbonés, de CDC.

Més informació del Consistori Municipal 2015-2019 en aquest enllaç del Ple de constitució de la nova Corporació, el passat 13 de juny.