El pavelló municipal reobre aquesta tarda al públic després de la seva reforma interior

El pavelló municipal de Riba-roja d’Ebre reobre aquesta tarda les seves portes després d’estar tancat al públic des de mitjans de setembre per les obres de reforma que s’hi han fet a l’interior. Els encarregats d’estrenar-lo seran els nens que fan l’activitat extraescolar de futbol sala, avui mateix a partir de les cinc i mitja de la tarda. A mesura que avanci la setmana el pavelló acollirà les activitats esportives habituals, com la gimnàstica de manteniment de la gent gran, les classes d’Educació Física de l’escola Sant Agustí i els entrenaments i partits de la Joventut Esportiva Riba-roja. Mentre han durant les obres del pavelló aquestes activitats s’han dut a terme en altres instal·lacions municipals.

Una inversió de 16.000 euros
La millora realitzada a l’interior del pavelló municipal va començar a mitjans de setembre, un cop acabada la temporada d’estiu, i ha consistit en fer un tractament antioxidant a l’estructura de l’equipament i treballs de pintura a tot l’interior, tant a les parets com a la graderia. A més, s’han obert quatre finestres de ventilació a les parets laterals.

L’Ajuntament ha tirat endavant aquesta reforma del pavelló després que la Direcció General de l’Esport de la Generalitat concedís a Riba-roja una subvenció d’11.500 euros per executar el projecte previst per a aquest equipament. El cost total de l’actuació està valorat en 16.000 euros i la diferència ha estat assumida pel pressupost municipal. Les obres realitzades formen part del pla de millora integral de les instal·lacions esportives del municipi que ha impulsat l’Ajuntament els darrers anys.

Més informació en aquest enllaç.
Pavelló municipal de Riba-roja d'Ebre (2)
Pavelló municipal de Riba-roja d'Ebre (3)
IMG_1018