El Copa de Lletres es consolida com a cita literària comarcal després de cinc edicions

Riba-roja d’Ebre ha acollit aquest dissabte la cinquena edició del Copa de Lletres, una activitat organitzada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament amb la voluntat de combinar en una vetllada la tertúlia literària i els tast de vins. Precisament el maridatge entre el vi i la literatura ha marcat l’essència de la trobada, on hi han participat una cinquantena de persones, entre veïns del poble i assistents provinents d’arreu de la comarca.

En aquesta edició, els autors convidats han estat l’escriptora soriana, Lucía Santamaría, finalista del I Premi de Novel·la Juvenil Avelino Hernández amb La justícia de Cambises; i el poeta i novel·lista barceloní, Carlos Duarte, Creu Sant Jordi l’any 2007. L’esdeveniment ha comptat també amb la participació del poeta de Flix Albert Guiu. Els tres autors convidats han apropat al públic assistent les seves obres literàries, tot combinant la conversa amb el tast dels vins, que en aquesta edició ha anat a càrrec del Celler Xavier Clua, de Vilalba dels Arcs.   

Punt de trobada d’artistes i cellers del territori

La regidora responsable, Montserrat Arbonès, ha qualificat la cita “d’èxit rotund” i ha destacat la importància d’acollir aquest tipus d’activitats que “són una oportunitat per donar a conèixer els artistes i els cellers locals, de la comarca i de la província”. “Resulta enriquidor poder escoltar la presentació que fan els autors convidats de les seves obres tot gaudint dels millors vins de les nostres comarques”, ha assegurat Arbonès.

El Copa de Lletres és una cita ja consolidada de manera semestral en el calendari riba-rojà. “Hem pogut observar que el públic que hi assisteix és molt fidel, ja que són moltes les persones que han participat en les cinc edicions celebrades”, ha explicat una de les coordinadores, Tite Peralta. Des de l’organització ja es pensa en les properes edicions del Copa de Lletres, degut a “l’èxit en el transcurs de les cinc edicions, l’alta participació i la bona acceptació que té”. La següent tindrà lloc durant el mes de març de l’any vinent.

5a edició del Copa de Lletres (5) 5a edició del Copa de Lletres (4) 5a edició del Copa de Lletres (3) 5a edició Copa de Lletres (1) 5a edició del Copa de Lletres (1)