Riba-roja recull 450 quilos d’aliments amb la campanya d’intercanvi per una entrada de teatre

Nadal solidari Riba-roja 2015La solidaritat també està molt present aquests dies al poble, amb iniciatives com el Nadal Solidari que la regidoria de Benestar Social ha organitzat aquest cap de setmana amb la col·laboració de Càritas Parroquial. Així, s’ha recollit 450 quilos d’aliments, en bona part a canvi de l’entrada a l’espectacle de màgia Habrá Kadabra a la sala de cinema de la Societat. A més del menjar, també s’han recollit 25 euros que es destinaran a aliments frescos.

Aquesta és la cinquena edició d’aquesta cita solidària, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Arbonés, així com l’equip de voluntaris i voluntàries, se senten molt satisfets per la resposta del veïnat, que any rere any aporta el seu granet de sorra per a les persones que més ho necessiten. “Aquests anys enrere s’havien aconseguit recollir més de 1.500 quilos d’aliments amb la programació dels Pastorets i tres obres de teatre. Aquest any estem molt satisfets perquè cada vegada aquest acte solidari està més arrelat al poble, els veïns se l’han fet seu i fins i tot hem superat la resposta solidària d’altres edicions”, explica la regidora.

A més, aquests dies també s’ha posat en marxa la tradicional Campanya de Reis i fins al dia 24 es realitza la tradicional recollida de joguines noves i no bèl·liques a l’Ajuntament, que igual com els aliments que s’han recollit aquest cap de setmana es lliuraran a Càritas Parroquial i a Creu Roja Joventut Móra la Nova perquè arribin a les famílies i als petits amb risc d’exclusió social, i així cap nen es quedi sense el seu regal de Reis.

Consulta l’agenda de Nadal al web

A més dels actes solidaris, Riba-roja acull aquest mes de desembre i fins al 6 de gener molts actes tradicionals: Parc infantil, arribada del Pare Noel i la cavalcada dels Reis, visita dels Patges i de l’Home dels Nassos, concerts, titelles, música, festa de Cap d’Any amb entrada gratuïta i cursa de sant Silvestre per donar la benvinguda a l’Any Nou, tarda de videojocs al Telecentre, el Berenar de Nadales per degustar productes típics aportats pels assistents mentre es canten nadales…

L’agenda és aquests dies intensa, en unes dates en què el poble rep la visita de molts familiars i amics, mentre els comerços organitzen una cistella de Nadal per promocionar els seus productes i animar a fer les compres nadalenques als establiments locals.

Consulta l’agenda de Nadal en aquest enllaç, informa’t de la festa de Cap d’Any aquí o descarrega’t el cartell amb tots els actes i gaudeix de les festes al poble!

Cartell_Nadal_15-2