Riba-roja s'adhereix al 8 de Març i reivindica la igualtat de génere el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Avui, 8 de març de 2016, se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. És per això que l’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre ha organitzat un petit acte amb favor de la lluita per la igualtat de gènere.

Així doncs, les dones del poble, acompanyades de veïns i membres de la Corporació Municipal, s’han trobat al punt de les 12 del migdia a la Plaça de la Vila. Durant la trobada s’han  pogut escoltar diferents escrits reivindicatius, entre ells el missatge que ha escrit Ban Ki-Moon, Secretari General de les Nacions Unides, en motiu del Dia Internacional de la Dona 2016; el poema Cançó de fer camí de la poeta Maria Mercè Marçal; i també el poema La princesa cavaller, de Sònia Moll Gamboa.

L’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre participarà també a l‘acte comarcal que organitzen el Consell Consultiu de Dones i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre divendres, 11 de març, a Ascó.