El Copa de Lletres i la romeria a santa Madrona omplen d'activitat el cap de setmana

cartel_CAT-1Cap de setmana intens a Riba-roja d’Ebre, amb dues cites ja habituals del calendari d’hivern: el Copa de Lletres i la celebració de la festa de Santa Madrona amb la tradicional anada a l’ermita.

Així, aquest dissabte 12 de març, se celebra la sisena edició del Copa de Lletres, una cita que combina la tertúlia literària amb un tast de vins i que tindrà lloc a partir de la 7 de la tarda, a la segona planta de la Casa de la Vila. En aquesta edició el Copa de Lletres comptarà, com a autors convidats, amb Imma Pena, Jesús M. Tibu i Pedro Serran, i la participació del Celler Cal Menescal, de Bot. La tertúlia serà coordinada per Tite Peralta i Josep S. Cid i en aquesta ocasió tindrà un final especial, ja que es es presentarà el llibre La Nana Clotxa, una obra escrit pels alumnes de l’Escola Sant Agustí i il·lustrada per la mestra Isabel Torres Ferrer amb el pròleg de Carme Roscalleda.

Anada a santa Madrona

santa_madronaJa diumenge, continuen la festa al poble amb la celebració de la tradicional romeria a l’ermita de santa Madrona, copatrona de Riba-roja. Aquest indret es convertirà un any més en el punt de trobada del veïnat, amics i riba-rojans de fora vila. El dia de la festa els veïns sortiran de la parròquia, a les 8.30 hores, en processó fins al pont de la barca, portant la imatge damunt la peanya. Al pont es fa un respons pels que ja no hi són i es continuarà fins a l’ermita, on està prevista l’arribada cap a quarts de 10 per esmorzar i, tot seguit, a quarts de 12, se celebrarà la tradicional missa en honor a santa Madrona a l’ermita.

Consulta tots els actes a l’agenda municipal.