Alumnes del col·legi Sant Agustí elaboren la banderola institucional del IV Festival Poesia des dels Balcons

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, aquest dissabte la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, Montserrat Arbonès, juntament amb dues voluntàries del club de lectura i el taller de memòria de la Biblioteca Dolors Cabré del municipi, han penjat al balcó del consistori la banderola que anuncia el IV Festival Poesia des dels Balcons.

Aquest esdeveniment poètic tindrà lloc el cap de setmana del 15, 16 i 17 de juliol, i enguany es dedicarà a la figura i obra de la poeta i escriptora lleidatana Rosa Fabregat. De fet, a la banderola, elaborada per alumnes del col·legi Sant Agustí, es pot llegir una de les seves poesies del poemari El ble i la llum, publicat el 2003.

Aquests poemes

Són com la flor silvestre.

Neix. Lliura la corol·la al sol,

Es marceix.

I torna a néixer.

Rosa Fabregat


IV Festival Poesia des dels Balcons

La regidora de Cultura, Montserrat Arbonès, amb voluntàries del poble, penjant la bandera del IV Festival de Poesia des dels Balcons.


Cartell de la quarta edició del festival 

També aquest dissabte s’ha presentat el cartell del festival, que han realitzat des del grup ‘Tria’t’, format per la poeta Núria Pujolàs, la il·lustradora Sílvia Morilla i la fotògrafa Àngels Canet. Una imatge on es poden veure tres muses en un balcó, amb el lema ‘Quin poema em poso que rimi amb tu?’.

Cartell del IV Festival Poesia des dels Balcons.

Cartell del IV Festival Poesia des dels Balcons.

Per a més informació consulta la pàgina del Festival de Poesia des dels Balcons de Riba-roja d’Ebre.

Les dues llibreries del poble van treure les seves paradetes al carrer per sant Jordi.

Paradeta de llibres per sant Jordi a Riba-roja.

Paradeta de llibres per sant Jordi a Riba-roja.

Paradeta de llibres per sant Jordi a Riba-roja.

Paradeta de llibres per sant Jordi a Riba-roja.