Portes obertes per conèixer la llar d'infants municipal Els Figotets

Cartell preinscripcions pngLa llar d’infants municipal de Riba-roja d’Ebre obre aquesta setmana les seves portes per donar a conèixer el centre a les famílies amb fills menors de 3 anys, de cara a la preinscripció per al proper curs escolar 2016-2017. Les instal·lacions es podran visitar aquest dimecres, dijous i divendres de 9:30 a 12 hores i de 15:30 a 17 hores.

En la visita al centre, les famílies són ateses per les mateixes mestres i educadores, que els resolen tots els dubtes que puguin tenir. Així, a més d’ensenyar-los les instal·lacions, “els expliquem el nostre projecte pedagògic”, comenta la directora de la llar d’infants, Laia Vilamajó, que destaca que es basa en “l’experimentació, la manipulació i una educació vivencial”. A Els Figotets “ens adaptem al ritme individual de cada infant” i tots els alumnes, dels 4 mesos als 3 anys, conviuen a la mateixa aula, un fet “molt enriquidor”, conclou.

Tal i com estableix el Departament d’Ensenyament, les preinscripcions per al proper curs 2016-2017 seran del 2 al 13 de maig, i es matrícules es podran formalitzar entre els dies 6 i 10 de juny. A la llar d’infants municipal però, mantenen la matrícula oberta durant tot el curs.

Actualment, al centre hi ha 11 alumnes, la mateixa xifra amb què preveuen començar el curs al setembre, ja que en continuaran 7 i s’hi afegiran 4 nous infants. La llar d’infants disposa d’un total de 20 places.

74 alumnes estudiaran a l’escola Sant Agustí

De cara al curs vinent ja s’han tancat les preinscripcions a l’escola Sant Agustí de Riba-roja, i es mantindrà la xifra de 74 alumnes al centre. D’una banda, hi haurà tres nous alumnes a P3 i dos a P4, mentre que de l’altra cinc alumnes acabaran aquest mes de juny la seva etapa escolar al municipi, i a partir del setembre es desplaçaran a Flix per estudiar l’ESO a l’institut. Per tal de preparar i facilitar la seva incorporació al centre flixanco, estudiants riba-rojans de diferents cursos de l’institut faran una xerrada a l’escola Sant Agustí el proper 10 de maig.

Pots consultar més informació sobre preinscripcions i matriculacions en aquest enllaç.