Més d'un centenar de persones participen a la Festa dels Jubilats de Riba-roja

Riba-roja d’Ebre va celebrar, el passat dissabte 7 de maig, la tradicional Festa dels Jubilats. Un dia de festa grossa pels més grans del municipi que va començar amb una missa. Tot seguit, i a la planta baixa de la Casa de la Vila, va tenir lloc un vermut, i a la segona planta s’hi va preparar el dinar, un càtering del qual van gaudir unes 120 persones. En acabat, i al mateix lloc, es va fer una sessió de ball.

Durant el vermut, a més, l’alcalde, Antonio Suárez, va ser l’encarregat de lliurar diversos trofeus. D’una banda, els tres premis del campionat de billar que es va organitzar uns dies abans de la festa; de l’altra, el premi del joc de cartes del XV, al qual juguen les dones a la llar dels jubilats; i finalment els d’un torneig de petanca, que també va tenir lloc abans de la jornada festiva.